We voorzien een betalende service om iedereen veilig naar het feest en terug thuis of op zijn slaapplaats in het Pajottenland te brengen.

De stalen ros kan maximum 8 personen vervoeren. Gemiddelde rit zal u of uw gezelschap +/- 25 euro kosten en is beperkt tot regio Pajottenland.

Koetsier Ronny is zaterdag 14 september beschikbaar vanaf 16u tot in de late uurtjes.

Voor de gasten van het avondfeest die in een Pajotse Herberg overnachten is het verstandig zich te laten oppikken aan hun herberg, zodat ze hun wagen daar kunnen achterlaten. Dit geldt uiteraard ook voor bewoners van het Pajottenland.

Als jouw chauffeur tijdens het avondfeest toch een glaasje teveel op heeft, kan je ook op koetsier Ronnie rekenen om je thuis te brengen. Je kan jouw wagen op de parking laten staan en zondag ophalen tot 16u. Laat ons dan wel jouw nummerplaat weten via contact of sms.

Contacteer koetsier Ronny op 0493 43 50 58 of via r-shuttle@outlook.com om je plaatsje in de nachtkoets te reserveren. Het uur van je terugrit hoef je niet vast te leggen, hij komt je ophalen wanneer je het voor bekeken houdt 😉 

Dan kan iedereen volop genieten van spijs en drank op het feest!